Sachs

Štampa El. pošta

Sachs je jedan je od najvećih dobavljača kvačila za automobilsku industriju. Sachs kvačila su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu autodelova zbog svog izuzetnog kvaliteta i dugog veka trajnosti. Uspeh brand-a Sachs baziran je na beskompromisnoj inovativnosti koja je kombinovana sa najvišom ekspertizom u razvoju i proizvodnji kvačila i amortizera.

Više sigurnosti i više pouzdanosti na koju se možete osloniti!

 

Lemforder

Štampa El. pošta

Najviši stepen pouzdanosti I kvaliteta u oblasti upravljanja I delova vešanja je obeležje brand-a Lemförder. Lemförder delovi vešanja izuzetno su sigurni i pouzdani a dokaz tome je saradnja sa vodećim proizvođačma automobila koji koriste Lemförder u prvoj ugradnji, čime potvrđuju da se radi o vrlo kvalitetnom proizvodu. Upravo ova saradnja sa vodećim proizvođačima automobila garantuje pouzdanost, bezbednost I udobnost.

 

Ruville

Štampa El. pošta

Kompletan asortiman Ruville proizvoda je visokog kvaliteta i samo rezervni deo proizveden od strane proizvođača prve ugradnje može biti ponuđen pod okriljem Ruville brenda. Zajedno sa INA, LUK i FAG robnim markama Ruville je deo Schaeffler AG grupacije. Kroz dugogodišnje iskustvo Ruville je uspeo kvalitetom i dugotrajnošću proizvoda koji su ekvivalentni prvoj ugradnji da zauzme svoje mesto kao jedan od najvećih i najpouzdanijih dobavljača.

 

Elring

Štampa El. pošta

Elring Klinger je nemačka kompanija sa dugogodišnjim tradicijom u proizvodnji dihtunga za motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Uspeh ove kompanije zasnovan je na naprednoj tehnologiji i ekspertizi u proizvodnji originalnih autodelova za prvu ugradnju. Kao dokaz kvaliteta Elring dihtunzi se ugrađuju u najpoznatije marke automobila, jer se odlikuju visokim stepenom sigurnosti i pouzdanosti. Neprestana težnja za inovacijama i unapređenjem tehnologije za izradu dihtunga motora stavlja ovu kompaniju na sam vrh proizvođača originalnih delova.

 

Ate

Štampa El. pošta

ATE je najpoznatija robna marka nemačke kompanije Continental Teves - jednog od najvećih svetskih proizvođača kočionih sistema. Kočioni delovi kompanije ATE dizajnirani su tako da odgovaraju tehničkim karakteristikama svakog pojedinačnog vozila i u skladu su sa najvišim standardima kvaliteta, nametnutim od strane međunarodne automobilske industrije. ATE pruža maksimalnu sigurnost u vožnji.

 

AutoVentil

Štampa El. pošta

Preduzeće Auto Ventil počelo je sa radom 1957. godine i do danas steklo brojne domaće i strane partnere. Proizvodni program obuhvata: ventile i vođice za motore putničkih i teretnih vozila, traktore, šinska vozila, plovne objekte, građevinsku i rudarsku mehanizaciju. Pored toga proizvode se u manjem obimu i ostali delovi iz ventilskog skolpa, kao što su podizači ventila, šipke podizača, tanjirići opruga, viljci klackalica i viljci glave motora.

 
 

Pierburg

Štampa El. pošta

Pierburg je tokom godina iskustva u automobilskoj industriji postao ekspert za kontrolu emisije, dovod vazduha, prigušne ventile i elektromagnetne ventile. Dugogodisnje iskustvo kombinovano sa sveobuhvatnim, inovativnim i globalnim znanjem u svim aspektima motora, vode Pierburg u njegovoj misiji rapidnog razvoja i unapred planirane proizvodnje motornih delova, modula i sistema. Pierburg razvija vrlo inovativna rešenja u pogledu proizvodnje pumpi goriva i vakuum pumpi. Svi ovi proizvodi odgovaraju visokim zahtevima tržišta i standardima kvaliteta.

 

Mahle

Štampa El. pošta

Skoro svi proizvođači motora i vozila opremaju svoje motore sa Mahle motornim delovima i filterima kao standardnom opremom. U svaki svoj proizvod Mahle ugrađuje pre svega kvalitet što potvrđuje saradnja sa renomiranim proizvodjačima automobila.  Mahle takođe ima dugu tradiciju u proizvodnji filtera, jer je odavno prepoznao koliko je važno optimalno funkcionisanje filtera za cirkulaciju vazduha i tečnosti u motoru, tako da efikasno sagorevanje zahteva dobru filtraciju.

 
 

Dayco

Štampa El. pošta

Dayco je svetski lider u dizajnu i proizvodnji sistema za  prenos snage za prvu ugradnju. Ova kompanija osigurava napredna tehnička rešenja za proizvođače automobila, garantujući najbolji kvalitet. Na izuzetno zahtevnom tržištu gde su kvalitet i pouzdanost glavne karakteristike koje se traže za svaki proizvod, Dayco razvija nove artikle, dizajnira ih i proizvodi za većinu proizvođača automobila.

 
 

Textar

Štampa El. pošta

Textar je vodeći dobavljač kočionih sistema najpoznatijim svetskim proizvođačima automobila. Textar se za svoju poziciju izborio šitokim asortimanom kočionih pločica, pakni i kočionih diskova za putnička i teretna vozila, a sve ih karakteriše vrhunski kvalitet koji odgovara kvalitetu prve ugradnje, sigurnost i dobra izrada, sofisticirana udobnost kočenja i dugi vek trajanja.

 
 

KS - Kolbenschmidt

Štampa El. pošta

Kolbenschmidt razvija, proizvodi i prodaje klipove za dizel i benzin motore putničkih i komercijalnih vozila, i među vodećim kompanijama je u svom segmentu. Kompanija veoma posvećeno obezbeđuje resurse i razvija kompetencije, kako bi se isporučile najbolje performanse, kvalitet i pouzdanost ne samo za klip sistem i njegove komponente, već i za odgovarajuće procese i unapređenje odnosa klijenata i partnera.

 

Wahler

Štampa El. pošta

Wahler je jedan od najznačajnijih nemačkih proizvođača delova, zbog čega je prisutan u originalnoj ugradnji. Tokom dugogodišnjeg iskustva Wahler se fokusirao na regulisanje temperature i upravljanje izduvnim gasovima za motore sa unutršnjim sagorevanjem. Zbog odlične kontrole temperature i emisije izduvnih gasova te zbog izuzetnog kvaliteta i trajnosti, renomirani proizvođači automobila ugrađuju Wahler termostate i EGR ventile u svoje modele.

 

Beru

Štampa El. pošta

Kompanija Beru vođena tehnološkim iskustvom i željom za inovacijama je danas priznati partner u automobilskoj industriji na području tehnologije paljenja za benzinske motore i na području tehnologije hladnog starta za dizel motore. Gotovo svi poznati proizvođači automobila, komercijalnih vozila i motocikala opremaju svoja vozila originalnim Beru proizvodima koji ispunjavaju visoke kvalitativne kriterije.